Hello there!

This is where the student parliaments page will be when it is finished

Studentparlamentet NTNU i Ålesund

Hei du! Studentparlamentet i Ålesund er her eine og aleine for DI skyld. Vi er eit underorgan for Studenttinget ved NTNU og har lokalt ansvar i Ålesund. Er det noko du er usikker på, ikkje er nøgd med eller har ein god ide til korleis det kunne vore gjort betre så ikkje nøl med å ta kontakt. Ynskjer du å bidra til at alle får ei betre studietid? Ynskjer du knytte nettverk på tvers av studier og studiested? Ynskjer du å lære meir om korleis høgare utdanning fungerar? Engasjer deg! Ålesund har eit godt studiemiljø og det er gode moglegheitar for både små og store verv i studietida. Vi treng deg! Leiar Marcus Ilstad alesund@studenttinget.no 41456414
Studentparlamentet NTNU i Ålesund
Studentparlamentet NTNU i Ålesund
Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID '' is invalid in /web/virtualhosts/studentrad.no/htdocs/al.studentrad.no/wp-content/plugins/feed-them-social/includes/feed-them-functions.php on line 3223
Nytt arbeidsutvalg for 2020/2021 er valgt!

Leder: Stine Romundstad
Nestleder: Sander Reitan
Læringsmiljøansvarlig: Nicolai Ilstad
Bærekraftsansvarlig: Marcus Ilstad
Internasjonalt ansvarlig: Saloni Sharma
Kommunikasjonsansvarlig: Einar Totland
Studentparlamentet NTNU i Ålesund
Studentparlamentet NTNU i Ålesund
Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID '' is invalid in /web/virtualhosts/studentrad.no/htdocs/al.studentrad.no/wp-content/plugins/feed-them-social/includes/feed-them-functions.php on line 3223
Vi i studentparlamentet har fått en kandidat som ønsker å stille til leder i skoleåret 2020/2021. Det kalles derfor inn til ekstraordinært møte i Studentparlamentet med ledervalg onsdag 6. mai 17.00. Ser du deg selv som den neste leder i Studentparlamentet? Det er enda ikke for sent å søke. Vi tar imot kandidater frem til møtet starter onsdag. Dette er en fulltidsstilling med lønn. NTNU trenger deg til å kjempe for studentenes rettighet!
Se https://al.studentrad.no/ for mer info, eller ta kontakt på alesund@studenttinget.no. Det er også mulig å stille til Bærekraftsansvarlig. De resterende vervene er per dags dato besatt. Lykke til !
Studentparlamentet NTNU i Ålesund
Studentparlamentet NTNU i Ålesund
Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID '' is invalid in /web/virtualhosts/studentrad.no/htdocs/al.studentrad.no/wp-content/plugins/feed-them-social/includes/feed-them-functions.php on line 3223
🇬🇧👇Hils på Ida, vår nye Sit-psykolog ☺️ 🙋‍♀️ Når campus etter hvert åpner igjen vil Ida være der fast hver mandag. Inntil da kan hun treffes til samtale over nett eller ved å gå tur sammen ☺️ Ida har jobbet som psykolog i nesten 15 år, og vi ønsker henne velkommen til Campus og Sit 💚

Psykologtjenesten vår er gratis, og er et lavterskeltilbud på inntil 5 samtaler. Du trenger ikke henvisning fra lege for å snakke med Ida. Ved ønske om time kan du kontakte vår rådgivningstjeneste på radgiver.alesund@sit.no eller +47 918 52 578. PS: ikke oppgi sensitive opplysninger over epost eller telefon.

🇬🇧 Meet Ida, our new Sit psychologist ☺️🙋‍♀️ When the NTNU Campus opens as normal again Ida will be available for sessions there every Monday. Until then it is possible to have sessions with her either online or by going for a walk together ☺️ Ida has worked as a psychologist for almost 15 years, and we are pleased to welcome her to Sit 💚

Our Psychology Service is free, and is a low threshold offer for up to 5 sessions. You do not need a medical certificate to talk to Ida. If you want to book a session please contact our counseling service on radgiver.alesund@sit.no or +47 918 52 578. PS: don't specify any sensitive information over e-mail og telephone.
Studentparlamentet NTNU i Ålesund
Studentparlamentet NTNU i Ålesund
Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID '' is invalid in /web/virtualhosts/studentrad.no/htdocs/al.studentrad.no/wp-content/plugins/feed-them-social/includes/feed-them-functions.php on line 3223
Siste frist for å stille til Instituttillitsvalgt er 17:00 idag. Er du interessert i en deltidsjobb hvor du kan bidra til et bedre studiested så er dette for deg!

Still her: https://studentvalget.no/ftv-itv/
Studentparlamentet NTNU i Ålesund
Studentparlamentet NTNU i Ålesund
Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID '' is invalid in /web/virtualhosts/studentrad.no/htdocs/al.studentrad.no/wp-content/plugins/feed-them-social/includes/feed-them-functions.php on line 3223
Har du lyst til å jobbe for å bedre studiehverdagen, og attpåtil få betalt for det?
Nå er det bare en uke til fristen for å stille til instituttillitsvalgt eller studentparlamentets Arbeidsutvalg.

Les mer om stillingen som ITV på al.studentrad.no/instituttillitsvalgte/

Eller om stillingene i arbeidsutvalget på al.studentrad.no/stillinger/
Kandidatur til arbeidsutvalget sendes til alesund@studenttinget.no
Studentparlamentet NTNU i Ålesund
Studentparlamentet NTNU i Ålesund
Notice: date_default_timezone_set(): Timezone ID '' is invalid in /web/virtualhosts/studentrad.no/htdocs/al.studentrad.no/wp-content/plugins/feed-them-social/includes/feed-them-functions.php on line 3223
- Jeg er så takknemlig for NTNU, og glad for å få gjøre en innsats, sier masterstudent David Molina. Han er med på runden når NTNU sammen med Spar Larsgården deler ut 64 matkasser til internasjonale studenter.🥪🍐🍎

David forteller at en del av studentene føler seg ensomme, og det var fint å møte dem og få snakke med dem direkte. Mange har mistet deltidsjobben på grunn av Korona-krisen, og er bekymret for økonomien.

Sunnmørsposten intervjuet noen av studentene, og masterstudent Md Nasimu Haque fra Bangladesh sier i en kommentar til avisa at han er heldig som får hjelp fra universitetet.

Les hele artikkelen her (NB! Betalingsmur):

📸 Peder Skjelten/Sunnmørsposten

1 comment

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Comments are closed.